Kei Scherp: Opleiding

Informatieavond:
14 december om 20:00u


Ben jij klaar voor je nieuwe uitdaging?

Kei Scherp Academy
Kei Scherp is een jong en gemotiveerd team en we hebben iets om met jou te delen. We hebben een 30 weken durend opleidingstraject uitgeschreven waarin we jou - ongeacht of je ooit een schaar hebt vastgehad - om gaan toveren tot een ECHTE barbier!

We gaan deze opleiding geven volgens de kernprincipes: Passie, Plezier en Precisie! De opleiding zal plaatsvinden op de maandag vanaf 27 februari 2023.

Waarom Kei Scherp?
Met het volgen van onze opleiding investeer je in jouw carrière als professioneel barbier. Een echt ambachtelijk vak met een rijke geschiedenis, en door de toenemende populariteit ook met een alsmaar groeiende vraag naar goedopgeleide vakmensen.

Je zult niet alleen moeten knippen en leren op de opleiding maar ook thuis. Zoals ze in elk vak zeggen: ‘meters maken'. Dit is het allerbelangrijkste, doe je dit niet dan zul je het helaas ook niet halen. Dedication is nodig!

Naast veel wekelijkse leerstof zul je natuurlijk je eigen oefenhoofd moeten knippen en scheren,  en natuurlijk ook echte door jou geregelde modellen. Uiteraard word je altijd vakkundig begeleid, en kan je altijd voor advies terecht bij onze ervaren barbiers met jarenlange ervaring.

Zoals we al aan hebben gegeven: zelfs als je nog geen ervaring hebt stomen we jou klaar voor de praktijk!

Particuliere opleiding
Dit is een particuliere opleiding en valt dus niet onder een MBO 1, 2, 3 of 4. Het is daardoor dus niet een vanuit een school georganiseerde opleiding maar vanuit Kei Scherp. Daardoor kunnen we werken met kleinere groepen en extra persoonlijke aandacht. Je zult hierdoor snellere en betere resultaten boeken dan in de meeste traditionele leeromgevingen.
Omdat dit een particuliere opleiding is valt het helaas niet onder het STAP plan.

Kosten
De kosten voor de opleiding zijn €3495. Daarnaast schaf je ook een lespakket aan bestaande uit diverse producten waarmee je in de praktijk aan de slag gaat. Dit pakket kost tussen de €700,- en €800,-.

Wil je dit in termijnen betalen? Dat kan, maar dan wel net ietsjes duurder. De kosten zijn te verdelen in 3 termijnen:

Voor de opleiding: €1265 lesgeld en de kosten voor het lespakket zit tussen de €700,- en €800,-
Week 10: €1265
Week 20: €1265

Toekomstperspectief
Val je tijdens de opleiding op door jouw werkinstelling en kwaliteiten, dan zijn er tal van mogelijkheden binnen Kei Scherp, waar we als snelgroeiende organisatie altijd op zoek zijn naar nieuw talent. De opleiding is een geweldige kickstart van jouw carrière binnen het barbiersvak, en geeft je alles wat je nodig hebt om als voorwaardig barbier aan de slag te gaan. Kortom hier zit baan intentie aan vast!

Iets voor jou?
Kom uit je comfort zone, en verander samen met Kei Scherp jouw game, jouw carrière en jouw toekomst!

Neem contact met ons op!
Ben je degene die we zoeken? Klik dan snel op de "neem contact op" knop hier beneden!

Cut maar Krachtig!

Onze grappen zijn cut, maar onze kapsels zijn krachtig.

MAAK AFSRAAK