Introductieles: 3 gratis tips voor meer omzet en kwaliteit in je stoel.

Bekijk de gratis introductieles

Om je kennis te laten maken met de Kei Scherp Online Academy bied ik je een introductieles aan. In die introductieles geef ik je een aantal tips waarmee je direct jouw kwaliteit en daarmee ook de omzet in je stoel verhoogt.

Of je nou beginnend kapper bent of al jaren in het vak meedraait, de Kei Scherp Online Academy is iets voor jou! Meld je aan, neem een kijkje op de online academy en krijg de eerste les gratis, deze zullen jouw omzet en kwaliteit direct laten stijgen!

Gratis introductieles

Beoordelingen van onze klanten

Kei Scherp Online Academy
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Jesse van NulandJesse van Nuland
18:04 03 Apr 23
Sinds ik ben begonnen met online Academy heeft mij dat ontzettend geholpen in het verbeteren van mijn kwaliteiten. Een erg duidelijke leeromgeving met fijne en goed uitgelegde filmpjes. De uitgaven is het 100% waard
Wout JorritsmaWout Jorritsma
10:25 10 Mar 23
Heb enorme stappen gemaakt sinds ik de keischerp online academy ben gaan volgen. Uitleg is top en ook super geholpen met al mijn vragen!Bedankt joep! 🙂
Nicky van den BoschNicky van den Bosch
10:03 10 Mar 23
Sinds ik lid ben van de online academy ben ik heel erg gegroeid in mijn vak gebied vooral door de goede uitleg het gaat niet te snel en is top om te volgen!
Dirk HendriksenDirk Hendriksen
13:27 02 Feb 23
Sinds ik deze online academy heb gevolgd heb ik mijn eigen vaardigheden enorm weten te verbeteren een echte aanrader!
Cas GerritsCas Gerrits
14:05 01 Feb 23
De lessen worden goed stap voor stap uitgelegd over wat je met welk kapsel moet doen! Sinds ik deze lessen volg ben ik super erg vooruit gegaan met het knippen en scheren, de grapjes tussen door maken het kijken ook een stuk leuker:)
js_loader