Over ons

Kei Scherp is een authentieke barbierszaak voor mannen die een premium kwaliteit en scherpe look waarderen. Wij knippen moderne kapsels met een ouderwets tintje.

Lees meer Maak een afspraak

Over Kei Scherp

Bij Kei Scherp zien we ons werk als passie. We werken dan ook met veel plezier aan jouw coupe of baard. Dit zorgt ervoor dat een behandeling in onze herenkapsalon altijd een fijne ervaring is. Uiteraard zorgen we ervoor dat jij er Kei Scherp uit ziet. Wij zijn gespecialiseerd in het knippen van mannen en dit zie je terug in ons werk. Kei Scherp laat jou er op je best uitzien, zodat jij je op je best voelt.

Een behandeling bij Kei Scherp bestaat uit meer dan alleen knippen. Verwacht dus een lekker bakje koffie of wat sterkers en een goede dosis slappe klets.

Onze kapsels zijn fris, strak en vooral Kei Scherp!

Lees meer

Over Joep

Als jong mannetje zat ik altijd al heel geïnteresseerd bij de kapper. Dit was het dit moest ik doen. Toch een andere kant op gegaan. Begonnen bij de opleiding marketing en communicatie, gestopt met een ongekende score van 78% ongeoorloofd afwezig. Nee dit was niets voor mij. Op de bouw beland als elektricien maar na een jaar er ook achter gekomen dat dit niets voor mij was. Nieuwe uitdaging, Verkoopspecialist bij een kleding winkel, lekker met mensen kletsen en handel. Begonnen als stagiaire en geëindigd als Assistent manager. Uit de comfort zone gestapt, omgeschoold tot barbier 2015-2016 en in 2017 Kei Scherp begonnen. Geen idee waar ik aan begon maar uiteindelijk uitgegroeid naar een serieus bedrijf. Het is meer dan alleen dienstverlening bij Kei Scherp. Het is uitgegroeid naar een Barber-opleidingsverstrekker, cursus-verstrekker, een eigen haarverzorgingsproduct en een kleding merk. 1 mei 2022 zelfs een tweede vestiging van Kei Scherp in Eindhoven! Na al deze prestaties ben ik hongerig naar meer!

Lees meer

Locations

Oss

In onze barbershop in het centrum van Oss is het altijd vrijdag! Bij Kei Scherp werken professionele barbers die hun passie voor het knippen en stylen van haar met plezier overbrengen op onze klanten en dit zie je ook terug in ons werk. Of je nu op zoek bent naar een nette baard of gewoon je haar wilt laten bijwerken, bij Kei Scherp Oss ben je aan het juiste adres.

Lees meer

Eindhoven

Weet je wat pas genieten/hendig is? Kei Scherp heeft sinds 2022 ook een vestiging in Eindhoven Centrum! Dus of je nu in Oss of in Eindhoven woont, bij barbershop Kei Scherp ben je altijd welkom voor een professionele knipbeurt en gezelligheid. Onze barbers zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat. Daarnaast kan je bij Kei Scherp rekenen op gezelligheid en een hoop slappe klets.

Lees meer

Over Tim

Als ik zelf een keer aan de beurt ben voor een knipbeurt gebeurt dat vaak door Joep. Tijdens die knipbeurten hebben we het vaak over onze toekomst plannen en ontstaan er fantastische ideeën. Na 3 jaar begon ik het reizen van Eindhoven naar Oss en terug wel een beetje beu te worden, maar wou Kei Scherp niet missen. Door de jaren heen is Kei Scherp dankzij ons complete team uitgegroeid tot meer dan een doorsnee barbershop. Kei Scherp naar Eindhoven halen leek mij wel een goed idee.

Tijdens een van onze knipbeurtjes vroeg ik Joep wat hij van mijn idee vond om samen te gaan werken. Na de Kei Scherp Academy en de Kei Scherp kledinglijn leek Joep het ook wel tijd voor meer. 6 maanden, een paar bedrijfsplannen en wat knipbeurten later kwam er een pandje in de Stadspoort vrij. Hartje centrum, dat zou hem moeten zijn! Ik belde de makelaar op en we plande een bezichtiging in. Tijdens de bezichtiging werd al snel duidelijk dat deze plek perfect is voor de tweede Kei Scherp vestiging.

Afspraak maken

Maak een afspraak

Wil jij ook een behandeling in een van onze barbershops met een Kei Scherp kapsel als resultaat? Maak dan eenvoudig online of telefonisch een afspraak. We verwelkomen je graag in Oss of Eindhoven!

Afspraak maken

Wat klanten van ons vinden

Leuk gezellig en goed geknipt
Willy Ceelen
Willy Ceelen
21:41 02 Jun 23
Klasse zaak met fijne mensen, altijd gezellig. En nog belangrijker tov andere barbers 💈 in de buurt ZE KOMEN HUN AFSPRAKEN WEL NA!een echte aanrader als je net even iets meer geeft om je uiterlijk.Ben meteen vaste klant geworden en kom elke week, soms zelfs vaker niet omdat het Ierse nodig is maar omdat het gewoon fijn is!
Ixannihilator
Ixannihilator
05:52 17 May 23
Knap geknipt weer naast het ambachtelijke barbiersvak 💈en een ☕️gastvrij onthaal en uitgeleide
Thomas
Thomas
18:39 02 May 23
Goed en professioneel geholpen, fijne zaak!
Daan VG
Daan VG
15:08 29 Apr 23
Stylish cut and good hands! The guy who attended me was very nice and took the right time to pay attention into details 👌
Albert Buza Fernández
Albert Buza Fernández
22:17 28 Apr 23
Geweldig service. Er heerst een enorme rust. De kappers/barbers zijn totaal gefocust op hun klant. Een warm welkom van de stagiaire die je een drankje aanbied een biertje colaatje maakt niet uit bij Kei scherp want het is een echt mannen kapper.
Marieke Boonstra
Marieke Boonstra
15:38 22 Apr 23
Kundig vakwerk en altijd gezellig.
Bart van de Coolwijk
Bart van de Coolwijk
12:15 25 Mar 23
Goede barbier, mooie zaak en kundig personeel. Maar vooral leuk en aangenaam om er te zijn. Toffe eigenaar Tim.
Dave van der Zeeuw
Dave van der Zeeuw
10:35 24 Mar 23
Kei scherp en strak geknipt en getrimd!
Joris van Antwerpen
Joris van Antwerpen
18:27 22 Mar 23
Leuke tent, goeie kapper, en een biertje erbij !
Jeb Jebson
Jeb Jebson
17:32 09 Mar 23
Vakmannen! Top sfeer en top kwaliteit! Kan het iedereen aanraden.
Bart van der Linden
Bart van der Linden
14:16 23 Jan 23
I highly recommend it.
Theodor Koporec
Theodor Koporec
18:17 14 Jan 23
Bedankt Milo voor weer een superstrak kapsel/Baard!
Abdel Ghanane
Abdel Ghanane
14:58 13 Jan 23
Kwam deze leuke gezellige Boys tegen toen ik naar mijn hotel kamer ging. Morgen naar Tenerife. maar zoals ik vaker laat doen op Tenerife, heb ik hier laten doen. In alle opzichten het beste wat ik nu meegemaakt heb. De boys werken rustig, kletsen, maken gezellige lol met je en de klanten. Mijn prijs was het waard. mijn hoofd werd geschoren. ook tegen de haren in. Dat gevoel van kaal zijn heb ik nergens anders gevoeld. Tenzij ik het zelf die. maar mijn sik bijwerken, trimmen wenkbrauwen....oren zijn de vergeten of bleken niet nodig. Ze zijn nu half jaar open en kunnen best jouw hulp gebruiken. Professionele jongens, in een professionele zaak, ik kreeg zelfs een biertje aangereikt, 33 cl zelfs.... haha. Kortom goed en ook zeer serieus.
Rupsjes Nooitgenoeg
Rupsjes Nooitgenoeg
19:17 14 Dec 22
Fantastic barber for the price and really does a great job. Also very friendly and welcoming.
Dylan Pahl
Dylan Pahl
20:47 03 Dec 22
Goede service en mooi resultaat. Lekker kou pilske erbij maakt het helemaal compleet!
Fam Jansen
Fam Jansen
15:55 03 Dec 22
Aanrader! Perfect geknipt/geschoren en mijn baartje weer laten fatsoeneren. Mooie en prettige ambiance,met een gekoeld drankje erbij
Abdel Ghanane
Abdel Ghanane
15:14 11 Nov 22
Perfect geknipt/geschoren en mijn baartje weer laten fatsoeneren. Mooie en prettige ambiance, gekoeld drankje erbij en tijdens de behandeling relaxt op z'n Brabants kunnen ouwehoeren. Ben zeer tevreden met een fris nieuw kapsel de deur uitgegaan. Laat je "verwennen" op een centrale locatie in de binnenstad van Eindhoven. Aanrader en daarom als beoordeling het maximaal aantal sterren gegeven.
Rob Stroeken
Rob Stroeken
09:11 26 Oct 22
Erg vriendelijk personeel en je krijgt er een drankje, en ze hebben mij goed geknipt. Een aanrader.
Jeroen Verhagen
Jeroen Verhagen
20:10 11 Oct 22
Toppers. Tim weet wat hij doet.
jeannot keser
jeannot keser
12:12 10 Oct 22
Eerste keer. Wat ze beloven maken ze waar. Er is de afgelopen 60 jaar nog nooit zo veel aandacht aan het knippen van mijn haar besteed. Alle lof voor Nicky.Volgende keer later op de dag voor een koud biertje of iets anders lekkers 😁🍺🥃
Sjef Mannie
Sjef Mannie
10:09 15 Sep 22
Super blij met deze barbier in Oss. Er hangt een heerlijke sfeer, je krijgt meteen het gevoel alsof je in een prachtige mancave bent. Een lekker biertje tijdens het knippen wordt verzorgd. Daarnaast zijn het echte professionals die top kunnen knippen. Erg blij met het resultaat, en de eigenaar is een man van z’n woord 🙂
Jules Van Der Eerden
Jules Van Der Eerden
14:02 13 Sep 22
Blijft leuk om hier te komen, goeie kapsels en droge praat! Aanrader!
dirk wassenaar
dirk wassenaar
12:40 10 Sep 22
Was weer gezellig bij Kei Scherp.
Bart Berg
Bart Berg
05:03 08 Sep 22
Wie ook je baard verzorgd, het is altijd netjes. En natuurlijk hoort er een gezellig en ontspannen sfeertje bij. Kom er graag
John Schouten
John Schouten
15:01 07 Sep 22
Gezellig en goed geholpen. En lekkere koffie
Ben Vissers
Ben Vissers
12:32 07 Sep 22
Mooi gezellig, ik wilde typen, no nonsense maar juist een hoop nonsense:) en super resultaat. Baard en haar laten doen. Deze keer door Jordy en ook nu weer super blij! Thanks mannen!
remy bakker
remy bakker
17:48 01 Sep 22
Gvd keischerp
Gezellige barbier, goede schaar en lekker bier.
Wim van den Broek
Wim van den Broek
11:57 22 Aug 22
Aangezien Oss weken vol zat dezelfde dag in Eindhoven terecht gekund. Wilde namelijk wel is ervaren (min of meer spontaan bedacht) hoe helemaal kaal zou zijn. Het is immers niet meer veel.Werken op afspraak (via de website makkelijk zelf te doen) ideaal dan dien je niet 1,5 uur te wachten op mensen die voor je zijn.Tim neemt de tijd legt alles goed uit en lult lekker weg. Na 45 min (de tijd was voorbij gevlogen) helemaal glad zonder open te zijn gehaald kortom een vakman is bezig geweest.Mocht het weer 0mm moeten worden dan weet ik waar ik zijn moet.
Robby van de Meulenhof
Robby van de Meulenhof
02:58 20 Aug 22
Goed geknipt, lekker bier en warm ontvangst. Zeker waard.
Tyrone Dumas
Tyrone Dumas
13:30 15 Aug 22
Bedankt Nicky voor weer een superstrak kapsel! Ondanks de herrie en het bier wordt er heel secuur gewerkt bij Kei Scherp 🙂
Tronald Dump
Tronald Dump
14:53 05 Aug 22
Ik heb genoten van elke minuut. Wat een aangenaam gezelschap, maar bovenal werkt de betreffende heer (?) met precisie. Er kwam na een uur en driekwartier een einde aan de knip en scheerbeurt, en als de stoel comfortabel zit, de muziek aangenaam klinkt en de betreffende heer bereid is om hier en daar kunstig en kundig te spreken over technieken die hij toepast, rest mij niets anders dan te zeggen dat het voor herhaling vatbaar is.
Jojakim Branderhorst
Jojakim Branderhorst
16:33 20 Jul 22
Kei Scherp is a great establishment with a chilled out vibe and lovely guys who make you feel welcome right away. An overall excellent barber shop with experienced barbers, cool tunes and cold beers which is always a nice bonus 😎
Barry Hayden
Barry Hayden
10:30 28 Jun 22
Once you go Keischerp, you never go back! Top zaak!
Marnix van Aar
Marnix van Aar
10:12 22 Jun 22
Mooie shop. Mooi mens die Tim, vakman en lekker ouwehoeren. Drankje staat altijd koud.Hier moet je zijn geweest !
Marco W
Marco W
11:38 20 Jun 22
Deze week voor ‘t eerst geweest, super geknipt door Tim! Goede koffie, volgende keer een koud biertje!
Niels Dusseldorp
Niels Dusseldorp
11:13 20 Jun 22
Hele mooie zaak en relaxte sfeer. Ervaren barbers die weten wat ze doen. Aanrader!
Rob vd Brand
Rob vd Brand
11:10 20 Jun 22
Goede barber, neemt de tijd en altijd een goed gesprek. biertje of koffie bij binnenkomst, kan niet beter. hangt een gezellige sfeer. zeker een aanrader
Bob
Bob
10:59 15 Jun 22
Top service! Geen koffie maar een lekker flesje bier tijdens je knipbeurt, fantastisch. Leuke en onderhoudende lektuur als je moet wachten en je haren worden uiteindelijk goed geknipt.
Alex Tijssen
Alex Tijssen
05:59 14 Jun 22
Leuke zaak, vakmanschap, slappe klets, gezellig en lekkere koffie
Peter van Lokven
Peter van Lokven
05:54 14 Jun 22
Scherper kan niet! Altijd super.
Joost Frederiks
Joost Frederiks
23:44 13 Jun 22
Bier, gezelligheid, vakmanschap en vooral keiharde fades en tapers.
Wessel van Mil
Wessel van Mil
23:26 13 Jun 22
Altijd weer kei gezellig en weer helemaal scherp naar buiten.
Ron van der Heijden
Ron van der Heijden
19:28 13 Jun 22
Kei mooie en goede barbierszaak!
Dylan Hoogendoorn
Dylan Hoogendoorn
19:27 13 Jun 22
Altijd een strak en fris kapsel met een heerlijk koud pilsje in de hand!
Jon Arts
Jon Arts
18:43 13 Jun 22
Nooit iets te klagen gehad over m'n kapsel en de sfeer is top
Sebas
Sebas
18:03 13 Jun 22
Erg leuk bedrijf! leuke mensen (en thijs)Werken altijd precies op tijd, zijn nooit te laat.En geven dikke mensen ook een toekomst! Jari
Nick Van geel
Nick Van geel
17:37 13 Jun 22
De scherpste barbiers zaak van Oss en omstreken!
Rick Verhoeven
Rick Verhoeven
17:30 13 Jun 22
Good service , nice people to talk to. A professional business with good prices, cold beer and amazing talent
Mountain productions
Mountain productions
17:20 13 Jun 22
Kei gezellig en altijd perfect geknipt!
stan van leerzem
stan van leerzem
17:09 13 Jun 22
Top service en goed geknipt!
Yannick Leenen
Yannick Leenen
16:44 13 Jun 22
Super service, heel gastvrij en zeer nauwkeurig. Top! Zeker de moeite waard.
Mark Bijlenga
Mark Bijlenga
16:37 13 Jun 22
leuke crew, goeie sfeer binnen, goed resultaat naar mijn mening, prijs kwaliteit ook netjes. j
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
16:33 13 Jun 22
Een biertje en slappe klets. Owja ze doen je in de tussentijd ook knippen/scheren.
Roy Brands
Roy Brands
16:30 13 Jun 22
Stuk voor stuk vakmannen en altijd gezellig bij Kei Scherp. Dé plek voor een goede barbier in Oss en omstreken.
Yannick Asura
Yannick Asura
16:26 13 Jun 22
Kei gezellig. Kei vriendelijk. Kei tof.
Kas Peters
Kas Peters
16:20 13 Jun 22
Joep is de baas, top barbier en heerlijk slappe klets.
Philipp Mueller
Philipp Mueller
11:58 03 Jun 22
Onlangs voor de eerste keer naar Kei Scherp geweest voor een buzz cut + baardbehandeling. Aardige mensen, waar kwaliteit wordt geleverd. Er wordt minder scherp naar de klok gekeken, ik was namelijk 15 minuten later klaar dan gepland.
Tim Zwijsen
Tim Zwijsen
12:04 24 May 22
Fresh cut, cold beer. What else.
Sander Vonderen
Sander Vonderen
16:36 14 Apr 22
100% aanbevolen
Ralph van Ravensteijn
Ralph van Ravensteijn
07:41 14 Apr 22
Mooi volk, lekker bier, slap geziever en ze zorgen nog voor een strak kapsel ook.
Wessel Vd H.
Wessel Vd H.
06:34 14 Apr 22
Als ik in de stad ben maak ik een afspraak. Scherp werk, van scherpe barbiers.
Jelle Spijker
Jelle Spijker
05:38 12 Apr 22
Onze studenten van de kappersopleiding op Koning Willem 1 College hebben super veel geleerd van de gastlessen over scheren en faden gegeven door Jari!! Een waardevolle aanvulling ter voorbereiding op examens van het keuzedeel Barbier en de opleiding Haarstylist Heer. Bedankt!!
sabrina parent
sabrina parent
18:05 30 Mar 22
leuk barbershop. altijd gezellig. en natuurlijk scherp en professionele barbers
Ridolife cabael
Ridolife cabael
09:20 29 Mar 22
Goede barbier. Altijd een feest om naar toe te gaan en niet te vergeten de kwaliteit is uitstekend
bart van litH
bart van litH
15:49 19 Mar 22
Altijd gezellige praat.Kom hier elke 4 weken.Zou iedereen het aanraden eens een boezoekje te plannenTenminste als je van slapgezever houd.En natuurlijk een koud biertje
vuurwerk junk
vuurwerk junk
11:42 11 Feb 22
Nog steeds mijn kapper. Nog niet ergens anders geweest sinds ik in Oss ben komen wonen 2 jaar geleden!
Mark Meyer
Mark Meyer
19:10 10 Feb 22
Gezellige klets en een keischerpe coop
Wilfred Van Leur
Wilfred Van Leur
15:41 28 Jan 22
Best Barber Shop in Town!
Marcin Piestricow
Marcin Piestricow
11:08 18 Nov 21
Eindelijk een kapper waar niet naar je volgende vakantie wordt gevraagd!
Loek Wenting
Loek Wenting
18:54 14 Nov 21
Een goede knipbeurt in een gezellige barbershop.
Dwayne Kramer
Dwayne Kramer
07:09 23 Oct 21
Via internet gemakkelijk een afspraak gemaakt. Ik werd meteen welkom geheten met een koffie. Ik hoefde vervolgens nauwelijks te wachten . Aku informeerde hoe ik mijn snor, baard en haren wilde, deed nog een aantal suggesties en kreeg een uitvoerige behandeling van een uur, waarbij het resultaat uiteindelijk top was. Sfeer was relaxt, gezellige praat, leuke muziek. Al met al, ik kan het alle mannen aanbevelen. Dank je wel Aku en tot de volgende keer.
Will Ariens
Will Ariens
12:04 21 Sep 21
Hele leuke ervaring om hier geknipt te worden. Het is zoals ze beschrijven op hun site, ze nemen de tijd, slappe klets en iets lekkers te drinken. Daarnaast ook een gezellige en fijne sfeer. En je gaat inderdaad pas weg als je tevreden bent! Bedankt voor deze ervaring!
Rick De Vries
Rick De Vries
16:04 03 Aug 21
Top sfeer ! Vakkundig personeel. Altijd een feestje
Jeroen L
Jeroen L
11:18 30 Jul 21
js_loader