Baard

Het trimmen van een baard vereist vakmanschap en dat kun je dan ook het beste aan onze professionals overlaten. Wij trimmen je baard in de gewenste vorm passend bij je gezicht. We scheren en stijlen de baard in model en scheren de contouren met een authentiek scheermes.

Lees meer Maak een afspraak

Baardtrim en Contouren scheren

Het trimmen van een baard is vereist echt vakmanschap en dat kun je door de valling en weerborstels in je baard ook het beste aan de professionals overlaten. Wij trimmen je baard in de gewenste vorm passend bij je gezicht. We scheren en stijlen de baard in model en scheren de contouren met een authentiek scheermes. Tijdens de behandeling maken we gebruik van pre shave, scheerzeep of scheergel, een lekker warme handdoek om de poriën open te zetten en een ijskoude handdoek om de poriën weer te dichten. We sluiten de behandeling af met een lekkere aftershave en baardolie of baardbalsem.

Maak een afspraak

Baardtrim Deluxe

De baardtrim deluxe is een aanvulling op onze standaard baardbehandeling. Na dat de baard weer perfect getrimd is wordt het gezicht gewassen en gescrubd. De stoom die van de gezichtsstomer afkomt opent de poriën van de huid en stimuleert tegelijkertijd de bloedsomloop. De scrub zorgt ervoor dat alle dode huidcellen en oneffenheden worden verwijderd. Dit in combinatie met de warme handdoeken maakt het een extra luxe scheer behandeling.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wil jij ook een behandeling in een van onze barbershops met een Kei Scherp kapsel als resultaat? Maak dan eenvoudig online of telefonisch een afspraak. We verwelkomen je graag in Oss of Eindhoven!

Afspraak maken

Wat klanten van ons vinden

Nikky goede kapper! Zet mij altijd goed🫡
Luuk Geitel
Luuk Geitel
14:53 20 Sep 23
Awesome barbershop, cut my hair really well, will definitely be going back!
Aram Simonyan
Aram Simonyan
16:31 18 Sep 23
Lekker bakkie koffie of een koud biertje, slappe klets en goed geknipt.
Leon Rodenburg
Leon Rodenburg
09:06 18 Sep 23
Prettige medewerkers, voor een optimaal scherp kapsel. En lekkere cola zero. Net wat lekkerder dan normaal.
RB95
RB95
10:35 16 Sep 23
Kei gezellig en goed geholpen. En lekkere koffie
Ben Vissers
Ben Vissers
10:16 15 Sep 23
Het is een top zaak super toffe eigenaar die lekker zich zelf is en daarnaast kun je er ook spullen kopen voor je baard en haar, maar ze hebben ook leuke kleding en accessoires.Ik ga er met plezier na toe !!Altijd lachen daarzoGa zo door joepie
Ayoub Lauzon
Ayoub Lauzon
21:18 11 Sep 23
In mijn zoektocht naar een barber die aan mijn wensen moest voldoen bij Kei Scherp uitgekomen.Verwachtingen zijn overtroffen.Advies voor een beginnende baard was ook super, oogt direct voller!Bedankt Nicky!
Roy Cooijmans
Roy Cooijmans
09:59 05 Sep 23
Tim knipt erg goed en weet hoe hij zijn klanten tevreden moet houden. Leuke acties, fijne mensen en zelfs een dikke motor binnen!
Danny Gruijters
Danny Gruijters
15:39 29 Aug 23
Ontvangen met een lekker flesje bier ipv koffie en gezellige sfeer.
Falcon One
Falcon One
18:03 26 Aug 23
Klantvriendelijk, gezellige omgeving en perfect geknipt.
Bennie van de Camp
Bennie van de Camp
17:46 26 Aug 23
Hele goede barbierszaak waar ze aardig zijn en allemaal goed kunnen knippen.Ik zelf ga altijd bij Nicky, die knipt altijd goed en maakt je kapsel hoe jij het wilt!
Juri Jonker
Juri Jonker
12:54 26 Aug 23
Fijne jongens met oog voor de klant. Hebben me aan een fijne nieuwe look geholpen, adviseren goede producten passend bij mijn haartype.
Maarten
Maarten
12:06 21 Aug 23
Altijd strak!
MrTeleblock
MrTeleblock
20:13 17 Aug 23
I went there for the first time. Great haircut. I wasn't sure what haircut I should have gotten but the barber helped me to find out what looks good on me. He looked for small details and and no rushing to make you look good so I would definitely go there again.
Ge Ha
Ge Ha
16:22 17 Aug 23
Beste van het beste, altijd gezellig en top.
Jort van Luijtelaar
Jort van Luijtelaar
10:12 12 Aug 23
Bierke, slap zeveren en nog goed geknipt. Altijd top hier!
Jesper F.
Jesper F.
18:28 03 Aug 23
Leuk gezellig en goed geknipt
Willy Ceelen
Willy Ceelen
21:41 02 Jun 23
Klasse zaak met fijne mensen, altijd gezellig. En nog belangrijker tov andere barbers 💈 in de buurt ZE KOMEN HUN AFSPRAKEN WEL NA!een echte aanrader als je net even iets meer geeft om je uiterlijk.Ben meteen vaste klant geworden en kom elke week, soms zelfs vaker niet omdat het Ierse nodig is maar omdat het gewoon fijn is!
Ixannihilator
Ixannihilator
05:52 17 May 23
Knap geknipt weer naast het ambachtelijke barbiersvak 💈en een ☕️gastvrij onthaal en uitgeleide
Thomas
Thomas
18:39 02 May 23
Goed en professioneel geholpen, fijne zaak!
Daan VG
Daan VG
15:08 29 Apr 23
Stylish cut and good hands! The guy who attended me was very nice and took the right time to pay attention into details 👌
Albert Buza Fernández
Albert Buza Fernández
22:17 28 Apr 23
Geweldig service. Er heerst een enorme rust. De kappers/barbers zijn totaal gefocust op hun klant. Een warm welkom van de stagiaire die je een drankje aanbied een biertje colaatje maakt niet uit bij Kei scherp want het is een echt mannen kapper.
Marieke Boonstra
Marieke Boonstra
15:38 22 Apr 23
Kundig vakwerk en altijd gezellig.
Bart van de Coolwijk
Bart van de Coolwijk
12:15 25 Mar 23
Goede barbier, mooie zaak en kundig personeel. Maar vooral leuk en aangenaam om er te zijn. Toffe eigenaar Tim.
Dave van der Zeeuw
Dave van der Zeeuw
10:35 24 Mar 23
Kei scherp en strak geknipt en getrimd!
Joris van Antwerpen
Joris van Antwerpen
18:27 22 Mar 23
Leuke tent, goeie kapper, en een biertje erbij !
Jeb Jebson
Jeb Jebson
17:32 09 Mar 23
Vakmannen! Top sfeer en top kwaliteit! Kan het iedereen aanraden.
Bart van der Linden
Bart van der Linden
14:16 23 Jan 23
I highly recommend it.
Theodor Koporec
Theodor Koporec
18:17 14 Jan 23
Bedankt Milo voor weer een superstrak kapsel/Baard!
Abdel Ghanane
Abdel Ghanane
14:58 13 Jan 23
Kwam deze leuke gezellige Boys tegen toen ik naar mijn hotel kamer ging. Morgen naar Tenerife. maar zoals ik vaker laat doen op Tenerife, heb ik hier laten doen. In alle opzichten het beste wat ik nu meegemaakt heb. De boys werken rustig, kletsen, maken gezellige lol met je en de klanten. Mijn prijs was het waard. mijn hoofd werd geschoren. ook tegen de haren in. Dat gevoel van kaal zijn heb ik nergens anders gevoeld. Tenzij ik het zelf die. maar mijn sik bijwerken, trimmen wenkbrauwen....oren zijn de vergeten of bleken niet nodig. Ze zijn nu half jaar open en kunnen best jouw hulp gebruiken. Professionele jongens, in een professionele zaak, ik kreeg zelfs een biertje aangereikt, 33 cl zelfs.... haha. Kortom goed en ook zeer serieus.
Rupsjes Nooitgenoeg
Rupsjes Nooitgenoeg
19:17 14 Dec 22
Fantastic barber for the price and really does a great job. Also very friendly and welcoming.
Dylan Pahl
Dylan Pahl
20:47 03 Dec 22
Goede service en mooi resultaat. Lekker kou pilske erbij maakt het helemaal compleet!
Fam Jansen
Fam Jansen
15:55 03 Dec 22
Aanrader! Perfect geknipt/geschoren en mijn baartje weer laten fatsoeneren. Mooie en prettige ambiance,met een gekoeld drankje erbij
Abdel Ghanane
Abdel Ghanane
15:14 11 Nov 22
Perfect geknipt/geschoren en mijn baartje weer laten fatsoeneren. Mooie en prettige ambiance, gekoeld drankje erbij en tijdens de behandeling relaxt op z'n Brabants kunnen ouwehoeren. Ben zeer tevreden met een fris nieuw kapsel de deur uitgegaan. Laat je "verwennen" op een centrale locatie in de binnenstad van Eindhoven. Aanrader en daarom als beoordeling het maximaal aantal sterren gegeven.
Rob Stroeken
Rob Stroeken
09:11 26 Oct 22
Erg vriendelijk personeel en je krijgt er een drankje, en ze hebben mij goed geknipt. Een aanrader.
Jeroen Verhagen
Jeroen Verhagen
20:10 11 Oct 22
Toppers. Tim weet wat hij doet.
jeannot keser
jeannot keser
12:12 10 Oct 22
Eerste keer. Wat ze beloven maken ze waar. Er is de afgelopen 60 jaar nog nooit zo veel aandacht aan het knippen van mijn haar besteed. Alle lof voor Nicky.Volgende keer later op de dag voor een koud biertje of iets anders lekkers 😁🍺🥃
Sjef Mannie
Sjef Mannie
10:09 15 Sep 22
Super blij met deze barbier in Oss. Er hangt een heerlijke sfeer, je krijgt meteen het gevoel alsof je in een prachtige mancave bent. Een lekker biertje tijdens het knippen wordt verzorgd. Daarnaast zijn het echte professionals die top kunnen knippen. Erg blij met het resultaat, en de eigenaar is een man van z’n woord 🙂
Jules Van Der Eerden
Jules Van Der Eerden
14:02 13 Sep 22
Blijft leuk om hier te komen, goeie kapsels en droge praat! Aanrader!
dirk wassenaar
dirk wassenaar
12:40 10 Sep 22
Wie ook je baard verzorgd, het is altijd netjes. En natuurlijk hoort er een gezellig en ontspannen sfeertje bij. Kom er graag
John Schouten
John Schouten
15:01 07 Sep 22
Mooi gezellig, ik wilde typen, no nonsense maar juist een hoop nonsense:) en super resultaat. Baard en haar laten doen. Deze keer door Jordy en ook nu weer super blij! Thanks mannen!
remy bakker
remy bakker
17:48 01 Sep 22
Gvd keischerp
Gezellige barbier, goede schaar en lekker bier.
Wim van den Broek
Wim van den Broek
11:57 22 Aug 22
Aangezien Oss weken vol zat dezelfde dag in Eindhoven terecht gekund. Wilde namelijk wel is ervaren (min of meer spontaan bedacht) hoe helemaal kaal zou zijn. Het is immers niet meer veel.Werken op afspraak (via de website makkelijk zelf te doen) ideaal dan dien je niet 1,5 uur te wachten op mensen die voor je zijn.Tim neemt de tijd legt alles goed uit en lult lekker weg. Na 45 min (de tijd was voorbij gevlogen) helemaal glad zonder open te zijn gehaald kortom een vakman is bezig geweest.Mocht het weer 0mm moeten worden dan weet ik waar ik zijn moet.
Robby van de Meulenhof
Robby van de Meulenhof
02:58 20 Aug 22
Goed geknipt, lekker bier en warm ontvangst. Zeker waard.
Tyrone Dumas
Tyrone Dumas
13:30 15 Aug 22
Bedankt Nicky voor weer een superstrak kapsel! Ondanks de herrie en het bier wordt er heel secuur gewerkt bij Kei Scherp 🙂
Tronald Dump
Tronald Dump
14:53 05 Aug 22
Ik heb genoten van elke minuut. Wat een aangenaam gezelschap, maar bovenal werkt de betreffende heer (?) met precisie. Er kwam na een uur en driekwartier een einde aan de knip en scheerbeurt, en als de stoel comfortabel zit, de muziek aangenaam klinkt en de betreffende heer bereid is om hier en daar kunstig en kundig te spreken over technieken die hij toepast, rest mij niets anders dan te zeggen dat het voor herhaling vatbaar is.
Jojakim Branderhorst
Jojakim Branderhorst
16:33 20 Jul 22
Kei Scherp is a great establishment with a chilled out vibe and lovely guys who make you feel welcome right away. An overall excellent barber shop with experienced barbers, cool tunes and cold beers which is always a nice bonus 😎
Barry Hayden
Barry Hayden
10:30 28 Jun 22
Once you go Keischerp, you never go back! Top zaak!
Marnix van Aar
Marnix van Aar
10:12 22 Jun 22
Mooie shop. Mooi mens die Tim, vakman en lekker ouwehoeren. Drankje staat altijd koud.Hier moet je zijn geweest !
Marco W
Marco W
11:38 20 Jun 22
Deze week voor ‘t eerst geweest, super geknipt door Tim! Goede koffie, volgende keer een koud biertje!
Niels Dusseldorp
Niels Dusseldorp
11:13 20 Jun 22
Hele mooie zaak en relaxte sfeer. Ervaren barbers die weten wat ze doen. Aanrader!
Rob vd Brand
Rob vd Brand
11:10 20 Jun 22
Goede barber, neemt de tijd en altijd een goed gesprek. biertje of koffie bij binnenkomst, kan niet beter. hangt een gezellige sfeer. zeker een aanrader
Bob
Bob
10:59 15 Jun 22
Top service! Geen koffie maar een lekker flesje bier tijdens je knipbeurt, fantastisch. Leuke en onderhoudende lektuur als je moet wachten en je haren worden uiteindelijk goed geknipt.
Alex Tijssen
Alex Tijssen
05:59 14 Jun 22
Leuke zaak, vakmanschap, slappe klets, gezellig en lekkere koffie
Peter van Lokven
Peter van Lokven
05:54 14 Jun 22
Scherper kan niet! Altijd super.
Joost Frederiks
Joost Frederiks
23:44 13 Jun 22
Bier, gezelligheid, vakmanschap en vooral keiharde fades en tapers.
Wessel van Mil
Wessel van Mil
23:26 13 Jun 22
Altijd weer kei gezellig en weer helemaal scherp naar buiten.
Ron van der Heijden
Ron van der Heijden
19:28 13 Jun 22
Kei mooie en goede barbierszaak!
Dylan Hoogendoorn
Dylan Hoogendoorn
19:27 13 Jun 22
Altijd een strak en fris kapsel met een heerlijk koud pilsje in de hand!
Jon Arts
Jon Arts
18:43 13 Jun 22
Nooit iets te klagen gehad over m'n kapsel en de sfeer is top
Sebas
Sebas
18:03 13 Jun 22
Erg leuk bedrijf! leuke mensen (en thijs)Werken altijd precies op tijd, zijn nooit te laat.En geven dikke mensen ook een toekomst! Jari
Nick Van geel
Nick Van geel
17:37 13 Jun 22
De scherpste barbiers zaak van Oss en omstreken!
Rick Verhoeven
Rick Verhoeven
17:30 13 Jun 22
Good service , nice people to talk to. A professional business with good prices, cold beer and amazing talent
Mountain productions
Mountain productions
17:20 13 Jun 22
Kei gezellig en altijd perfect geknipt!
stan van leerzem
stan van leerzem
17:09 13 Jun 22
Top service en goed geknipt!
Yannick Leenen
Yannick Leenen
16:44 13 Jun 22
Super service, heel gastvrij en zeer nauwkeurig. Top! Zeker de moeite waard.
Mark Bijlenga
Mark Bijlenga
16:37 13 Jun 22
leuke crew, goeie sfeer binnen, goed resultaat naar mijn mening, prijs kwaliteit ook netjes. j
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
16:33 13 Jun 22
Een biertje en slappe klets. Owja ze doen je in de tussentijd ook knippen/scheren.
Roy Brands
Roy Brands
16:30 13 Jun 22
Stuk voor stuk vakmannen en altijd gezellig bij Kei Scherp. Dé plek voor een goede barbier in Oss en omstreken.
Yannick Asura
Yannick Asura
16:26 13 Jun 22
Kei gezellig. Kei vriendelijk. Kei tof.
Kas Peters
Kas Peters
16:20 13 Jun 22
Joep is de baas, top barbier en heerlijk slappe klets.
Philipp Mueller
Philipp Mueller
11:58 03 Jun 22
Onlangs voor de eerste keer naar Kei Scherp geweest voor een buzz cut + baardbehandeling. Aardige mensen, waar kwaliteit wordt geleverd. Er wordt minder scherp naar de klok gekeken, ik was namelijk 15 minuten later klaar dan gepland.
Tim Zwijsen
Tim Zwijsen
12:04 24 May 22
Fresh cut, cold beer. What else.
Sander Vonderen
Sander Vonderen
16:36 14 Apr 22
100% aanbevolen
Ralph van Ravensteijn
Ralph van Ravensteijn
07:41 14 Apr 22
Mooi volk, lekker bier, slap geziever en ze zorgen nog voor een strak kapsel ook.
Wessel Vd H.
Wessel Vd H.
06:34 14 Apr 22
Als ik in de stad ben maak ik een afspraak. Scherp werk, van scherpe barbiers.
Jelle Spijker
Jelle Spijker
05:38 12 Apr 22
Onze studenten van de kappersopleiding op Koning Willem 1 College hebben super veel geleerd van de gastlessen over scheren en faden gegeven door Jari!! Een waardevolle aanvulling ter voorbereiding op examens van het keuzedeel Barbier en de opleiding Haarstylist Heer. Bedankt!!
sabrina parent
sabrina parent
18:05 30 Mar 22
leuk barbershop. altijd gezellig. en natuurlijk scherp en professionele barbers
Ridolife cabael
Ridolife cabael
09:20 29 Mar 22
Goede barbier. Altijd een feest om naar toe te gaan en niet te vergeten de kwaliteit is uitstekend
bart van litH
bart van litH
15:49 19 Mar 22
Altijd gezellige praat.Kom hier elke 4 weken.Zou iedereen het aanraden eens een boezoekje te plannenTenminste als je van slapgezever houd.En natuurlijk een koud biertje
vuurwerk junk
vuurwerk junk
11:42 11 Feb 22
Nog steeds mijn kapper. Nog niet ergens anders geweest sinds ik in Oss ben komen wonen 2 jaar geleden!
Mark Meyer
Mark Meyer
19:10 10 Feb 22
Gezellige klets en een keischerpe coop
Wilfred Van Leur
Wilfred Van Leur
15:41 28 Jan 22
js_loader