Onze Behandelingen

Knippen

Wij zijn gespecialiseerd in het knippen van mannen op een moderne manier met een authentiek tintje. Of je nu je opscheer wilt laten opfrissen, of je krullen wilt laten knippen, bij Kei Scherp kun je terecht voor allerlei soorten knipbeurten en behandelingen. Elk kapsel is mogelijk, wij knippen lange lengtes, gedekte kapsels, afro haar en natuurlijk opgeschoren kapsels.

Lees meer

baard

Het trimmen van een baard vereist vakmanschap en dat kun je dan ook het beste aan onze professionals overlaten. Wij trimmen je baard in de gewenste vorm passend bij je gezicht. We scheren en stijlen de baard in model en scheren de contouren met een authentiek scheermes.

Lees meer

Scheren

Het scheren van je hoofd of baard is een luxe scheerbehandeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van pre-shave, warme handdoeken, goede scheerzeep en een lekkere aftershave of aftershavebalsem voor de mensen met een gevoelige huid. Bij het scheren wordt er met de haargroei mee en tegen de richting van de haargroei ingeschoren met een straight razor. Met onze scheerbehandeling voorzien we je van een keurig verzorgde en frisse look.

Lees meer

Gezichtsbehandeling

Door deze gezichtsbehandeling kom je er weer een paar jaar jonger uit te zien. De gezichtsstomer opent de poriën van de huid en stimuleert tegelijkertijd de bloedsomloop. De scrub zorgt ervoor dat alle dode huidcellen en oneffenheden worden verwijderd. Daarna geeft het gezichtsmasker de voeding die je huid nodig heeft.

Lees meer